Diensten

Optimizely

Het toonaangevende optimalisatieplatform.

Optimizely

De gebruiksvriendelijke tool Optimizely helpt je met conversie-optimalisatie door middel van A/B-testen. Wij kennen elke optie van deze tool en helpen je graag om Optimizely te implementeren.

Optimizely biedt veel uitgebreide en geavanceerde opties voor A/B-testen. De A/B-testtool is vooral geschikt voor websites met vrij grote bezoekersaantallen. Door A/B-testen uit te voeren, neem je voortaan beslissingen op basis van digital data in plaats van op gevoel. A/B-testen zorgen ervoor dat medewerkers de stap maken naar conversiegericht denken.

Wat wij je bieden

A/B-testen in Optimizely maakt het mogelijk om het exacte verschil van een aanpassing aan de website inzichtelijk te maken. Op basis van een hypothese toets je of de gewenste aanpassing ook daadwerkelijk een verbetering is. De data tonen aan wat het effect is.

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met A/B-testen in Optimizely. Wij hebben het certificeringstraject van Optimizely succesvol doorlopen en hebben met cases aangetoond verstand te hebben van A/B-testen. Deze expertise zetten we graag in voor jouw website.

Naast A/B-testen biedt Optimizely ook een personalisatieplatform aan. Wij zijn volledig op de hoogte van dit platform en helpen je graag om succesvol te worden met personalisatie.

Contact

Wil je weten wat Optimizely kan doen voor jouw website? We gaan graag in gesprek met je over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen