Diensten

Tobii

Leverancier van dé meest geavanceerde eyetrackers voor online onderzoek.

Tobii

Hoe leest de bezoeker de pagina’s op jouw website? Eyetrackingonderzoek met de tool Tobii geeft je hier inzicht in. Wij helpen je graag met de implementatie van Tobii.

Eyetrackingonderzoek met de tool Tobii geeft je inzicht in het kijkgedrag van je (potentiële) doelgroep. De Tobii eyetracker, die een infrarood signaal uitzendt, volgt de oogbewegingen van de gebruiker. Met Tobii eyetrackingonderzoek krijg je inzicht in welke elementen (on)voldoende opvallen. Ook ontdek je wat de flow is van het kijkgedrag en wat de gebruiker wel (en wat niet) leest.

Wat wij je bieden

Bij ons usability-onderzoek maken we op desktop standaard gebruik van de geavanceerde Tobii-eyetrackingsoftware. Naast usability-onderzoek met Tobii-eyetracking voeren wij ook enkel eyetrackingonderzoek  uit.

Hoe ‘leest’ de bezoeker de pagina? Met Tobii-eyetrackingonderzoek achterhaal je de dominantie van elementen op een webpagina. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in welke elementen (on)voldoende opvallen. Je ontdekt ook hoe de blik zich over de pagina verplaatst, en welke onderdelen de gebruiker wel of niet leest. Eyetrackingonderzoek met Tobii is interessant voor online pagina’s zoals landingspagina’s, campagnes en mailings.

Wij hebben veel ervaring met Tobii-eyetracking bij usability-onderzoek. Sinds 2007 voeren wij eyetrackingonderzoek uit in ons eigen usabilitylab. Voor geïnteresseerden is er een ruime kamer beschikbaar om geen seconde van het onderzoek te missen.

Contact

Wil je een eyetrackingonderzoek met Tobii uitvoeren? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw website of applicatie. Neem vrijblijvend contact op met het UX-team of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Bugaboo - Demand Generation

Effectieve leadgeneratie via social media met een ROAS van 2.500%

bekijk alle cases case verder lezen