Diensten

Usabilla

Usabilla biedt continu inzicht in de mening van je bezoekers.

Usabilla

Usabilla is een gebruiksvriendelijke tool die online feedback inzet voor conversie-optimalisatie. Wij helpen je graag.

Om kwantitatieve gebruikersdata te verzamelen, is Usabilla een gebruiksvriendelijke tool. Deze tool stelt je in staat om continu userfeedback te verzamelen. Deze feedback biedt handvatten voor de optimalisatie van je website.

Wat wij je bieden

Usabilla is een handige tool die je helpt om conversie-optimalisatie te genereren.

Met Usabilla krijg je continue feedback van de gebruikers om deze vervolgens te verwerken in bijvoorbeeld een A/B-test.

Wij zijn ook gespecialiseerd in Usabilla Live for Websites. Deze tool onderscheidt zich van andere userfeedbacktools. Usabilla Live geeft bezoekers namelijk de mogelijkheid om feedback te geven op een zelf gekozen deel van de website. Daarnaast is het mogelijk om korte vragenlijsten live te zetten. Ook kun je met deze tool vragenlijsten tonen op basis van het gedrag van een bezoeker. Denk hierbij aan een pop-up bij het verlaten van de website.

Wij helpen je de verzamelde feedback te bekijken in de omgeving van Usabilla. Het dashboard geeft een overzicht van dagelijkse feedback. Wij bieden maandelijkse support op het gebied van analyse en rapportage.

Contact

Wil jij aan de slag met het verzamelen en analyseren van feedback via Usabilla? Wij gaan graag in gesprek met je over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met het UX-team of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen