Usabilla

Usabilla biedt continu inzicht in de mening van je bezoekers.

Usabilla

Usabilla is een gebruiksvriendelijke tool die A/B-testen inzet voor conversie-optimalisatie. Wij helpen je graag om Usabilla in te zetten voor jouw website.

Om kwantitatieve gebruikersdata te verzamelen, is Usabilla een gebruiksvriendelijke tool. Deze tool stelt je in staat om continu userfeedback te verzamelen. Deze feedback biedt handvatten voor de optimalisatie van je website.

Wat wij je bieden

Usabilla is een handige tool die je helpt om conversie-optimalisatie te genereren.

Met Usabilla krijg je continue feedback van de gebruikers om deze vervolgens te verwerken in bijvoorbeeld een A/B-test.

Wij zijn ook gespecialiseerd in Usabilla Live for Websites. Deze tool onderscheidt zich van andere userfeedbacktools. Usabilla Live geeft bezoekers namelijk de mogelijkheid om feedback te geven op een zelf gekozen deel van de website. Daarnaast is het mogelijk om korte vragenlijsten live te zetten. Ook kun je met deze tool vragenlijsten tonen op basis van het gedrag van een bezoeker. Denk hierbij aan een pop-up bij het verlaten van de website.

Wij helpen je de verzamelde feedback te bekijken in de omgeving van Usabilla. Het dashboard geeft een overzicht van dagelijkse feedback.

Wij bieden maandelijkse support op het gebied van analyse en rapportage. Onze klanten kunnen de Usabilla-producten gratis 1 maand uitproberen (voor ‘normale’  klanten is dat slechts 14 dagen). Na deze gratis pilotperiode kun je bekijken of je Usabilla, via Netprofiler met 8% korting, voor een jaar wilt afnemen.

Contact

Wil jij aan de slag met het verzamelen en analyseren van feedback via Usabilla? Wij gaan graag in gesprek met je over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met het UX-team of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Online Marketing Support

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Avontuur

‘Door onze kennis van de branche te bundelen met de specialistische kennis van Netprofiler hebben we de juiste stappen kunnen zetten op het gebied van gebruikersonderzoek’. (Patrick van Zijl, Avontuur)

bekijk alle cases case verder lezen