User Experience Trainingen

Volg een training via Netprofiler en leer meer over de user experience van jouw website.

User Experience Trainingen

Wil je zelf aan de slag met het optimaliseren van de user experience op jouw website? Netprofiler verzorgt op maat gemaakte trainingen om jouw kennis te vergroten.

Vergroot je kennis met een user experience training. Wil je graag aan de slag met user experience, maar ontbreekt het je vooralsnog aan kennis? Volg dan een training van één van onze ervaren user experience consultants. De trainingen zijn altijd een combinatie van theorie en praktische handvatten waar je zelf mee aan de slag gaat. Afhankelijk van je vraag maken wij een op maat gemaakte training op elke gewenste locatie.

Verdiep je verder in User Experience Trainingen

neem contact op

Wat wij je bieden

Investeer eenmalig in een basis- of gevorderden training om daarna zelf aan de slag te gaan, eventueel met UX support van onze kant.

Volg een brede training over de inzet van user experience en leer hoe je zelf kunt bijdragen aan de gebruiksvriendelijkheid en conversie van je website.

Naast een brede UX training bieden we ook een specifiekere conversie optimalisatie training aan. Leer met welke onderzoeksmethodieken je de conversie van je website verbetert.

We hebben jarenlange ervaring aan bureaukant voor verschillende typen organisaties (groot/klein, profit/non-profit) waardoor we precies weten wat wel en niet werkt op het gebied van user experience, ook voor jouw bedrijf!

Contact

Wil jij meer weten over onze user experience trainingen? Neem dan contact op met het User Experience Team op 020 - 345 94 88 of via het contactformulier.

Wij helpen je ook graag verder met...

Online Marketing Support

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

De Troubadour

‘de openheid, de liefde voor het online vak en de informele, persoonlijke benadering is iets waar elk bedrijf blij van wordt.” (Merel Hopman)

bekijk alle cases case verder lezen