UX training

Zelf aan de slag met het verbeteren van de user experience? Leer het van onze experts.

UX training

Wil je zelf aan de slag met user experience, maar weet je niet precies hoe en waar te beginnen? Volg dan een van onze UX-trainingen en word expert in user experience.

Tijdens onze brede UX-training ontdek je hoe en wanneer je user experience het beste kunt inzetten. Je leert hoe je de gebruiksvriendelijkheid en conversie van je website verbetert dankzij user experience. Investeer eenmalig in een basis- en/of gevorderdentraining en ga daarna zelf aan de slag. Indien gewenst bieden wij je na afloop van de training extra UX-support.

Wat wij je bieden

Naast een basis-UX-training bieden we ook een gevorderdentraining aan. Hierin kom je meer te weten over hoe en wanneer je user experience kunt inzetten om bij te dragen aan de conversie en gebruiksvriendelijkheid van je website. We stemmen de training af op jouw behoefte en wensen.

We hebben jarenlange ervaring voor verschillende typen klanten (groot/klein, profit/non-profit). Hierdoor weten we precies wat wel en niet werkt op het gebied van user experience, ook voor jouw bedrijf!

Na de training kun je direct zelf aan de slag met user experience. Heb je behoefte aan meer ondersteuning, dan bieden wij uiteraard graag aanvullende support.

Contact
Wil jij starten met user experience door een van onze trainingen te volgen? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem vrijblijvend contact op met het UX-team of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Online Marketing Support

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

De Troubadour

‘de openheid, de liefde voor het online vak en de informele, persoonlijke benadering is iets waar elk bedrijf blij van wordt.” (Merel Hopman)

bekijk alle cases case verder lezen