Diensten

Remote usability onderzoek

Wij helpen je graag met de inzet van een remote usability onderzoek. Een methode waarbij respondenten het onderzoek thuis op hun eigen device uitvoeren.

Remote usability onderzoek

Wil je graag een usability onderzoek uitvoeren, maar is je doelgroep locatie gebonden, nationaal en/of internationaal verspreid, niet mobiel of drukbezet? Remote usability onderzoek biedt uitkomst.

Remote usability onderzoek is een methode waarbij respondenten het onderzoek in hun eigen (thuis)omgeving uitvoeren. Hierdoor is het onderzoek niet locatie en/of tijd gebonden. Met dit type onderzoek krijg je inzicht in het gebruikersgedrag van de (potentiële) doelgroep van je website.

Wat wij bieden:

Met een remote usability onderzoek krijg je inzicht in het gebruikersgedrag van de (potentiële) doelgroep van je website.

Met remote usability onderzoek heb je de mogelijkheid op meerdere momenten kleinschalige onderzoeken uit te voeren. Deelnemers zijn 20 tot 30 minuten bezig met het onderzoek, waarbij ze vragen en opdrachten voorgelegd krijgen. Tijdens het uitvoeren van de opdrachten denken de respondenten hardop, waardoor je inzicht krijgt in de wensen en behoeften van je potentiële doelgroep. Daarnaast nemen we de handelingen op het beeldscherm op, net als de non-verbale uitingen van de deelnemer.

Je ontvangt kwalitatieve, maar ook kwantitatieve data naar aanleiding van het remote usability onderzoek. We brengen het succes van een opdracht in kaart, evenals de navigatiepaden die de deelnemer aflegt.

Wij voeren een remote usability onderzoek uit met behulp van toonaangevende tools zoals Validately en Fibéo.

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een remote usability onderzoek of wil je direct aan de slag? Wij bespreken graag samen de mogelijkheden. Neem contact op met het UX-team of bel 020 - 345 94 88.

Wij helpen je ook graag verder met...

Cases

Graag laten we je een case zien uit ons portfolio.

Keukenloods - succesvolle SEO strategie

De kracht van SEO: van positie 37 naar 4 door vraaggestuurde contentcreatie

bekijk alle cases case verder lezen