Diensten

[Online Workshop] Digital Marketing Groeiplan

Alle praktische informatie op een rij

Wanneer Donderdag 19 november
Hoe laat 09:00 - 12:00 uur
Waar Online, achter je laptop
Kosten Gratis

Ben je werkzaam als e-commerce- of marketingmanager en wil je jouw online marketingaanpak naar een hoger niveau brengen? Dan nodigen we je van harte uit voor deze ochtend die in het teken staat van het maken van een online marketing groeiplan.

6 deelnemers telt deze kleinschalige online workshop. Dat geeft gelegenheid voor maximale aandacht en kennisoverdracht. De docenten zijn Daniël Markus – oprichter van ClickValue en auteur van het boek Digital Marketing Pinball – en Wouter Muns – Senior Digital Marketing Strateeg bij Netprofiler. Samen hebben zij ruim 25 jaar ervaring met digital marketing groei en helpen zij jou met het verbeteren van je online marketing strategie. Aan de hand van een eenvoudig model geven ze je de handvatten voor een groeiplan. Daarbij tonen ze met concrete cases en aansprekende praktijkvoorbeelden hoe het groeiplan in de praktijk tot stand komt. We beloven dat het je nieuwe inzichten en concrete vervolgstappen oplevert waarmee je de online marketing groei van jouw organisatie verder verbetert en een goed plan voor 2021 maakt. Deelnemers krijgen vooraf een kopie toegestuurd van het boek Digital Marketing Pinball.

 

“De workshop was erg interessant. Door de kleinere groep deelnemers met dezelfde achtergrond en de goede klik onderling was er een hoge mate van interactie zowel met elkaar als met de workshopleiders. En dan stijgt creativiteit en inspiratie naar een hoger niveau. Zeker voor herhaling vatbaar!” – Rick Genemans, E-Business Specialist bij Essity.

Programma

09:00 uur Start van de workshop die o.a. bestaat uit:
- het maken van een goede situatie-analyse
- Het opstellen van je organisatie- en marketingdoelen
- Hoe ziet een goed online marketing groeiplan eruit?
- Uitwerken van next-steps voor je situatieanalyse en verdere opbouw van je groeiplan
12:00 uur Afsluiting