Data, algoritmes en sterke content bepalen je succes

Data, algoritmes en sterke content bepalen je succes

Met social en programmatic marketing gebruik je de intelligentie van data en algoritmes om ervoor te zorgen dat je op het juiste moment, op het juiste kanaal, de juiste boodschap aan de juiste persoon toont.

Er is niet één antwoord op de vraag hoe je je doelgroep het meest effectief bereikt. Door slimme hypotheses en doorlopend experimenteren, vinden wij de perfecte combinatie van kanalen voor het maximaliseren van awareness, traffic en conversie.

In onze experimenten spelen sterke content, gevoed door first party data én schaalbare technologie de hoofdrol. Met als resultaat een koploperspositie tegenover je concurrenten.

Kanalen waarin wij ondersteuning bieden

Technologie die wij gebruiken

Van awareness tot conversie

De complete funnel

Bij Netprofiler werken we volgens touch-tell-sell principe-, waarbij we kijken naar de volledige funnel, van awareness tot conversie. Van mensen met latente interesse tot degene die al klaar zijn om een aankoop te doen. Daardoor maken we impact bij de doelgroep. In elke fase van de klantreis, waarbij we rekening houden met de performance en creativiteit in de campagnes verankeren.

Staat de basis als een huis, dan blijven we structureel manieren vinden om je doelgroep te bereiken. Dat doen we met onze test-learn-scale aanpak: we testen technologieën, doelgroepen en advertenties. De resultaten bepalen of we opschalen, afschalen of schuiven tussen kanalen om de optimale balans te behouden. Waar mogelijk automatiseren we processen en verrijken we ze met data.

Met deze innovatieve aanpak, die uniek is door onze focus op data en automatisering, hebben we al meerdere awards binnengesleept.

Je marketingbudget effectief aan het werk

Betere performance, meer impact

Wil je je advertentiebudget efficiënter inzetten, waardoor je een grotere zichtbaarheid binnen de juiste doelgroep realiseert? Wil je aan de slag met een performance gedreven aanpak die zorgt voor maximale zichtbaarheid bij je doelgroep, meer brand awareness en die invulling geeft aan je imago? Dan is het tijd om de volgende stap te zetten met jouw social en programmatic strategie.

Social & Programmatic klanten

Enkele van onze tevreden

Sta jij in de startblokken?

Wil je vandaag nog aan de slag met Social & programmatic?
Neem contact met ons op

Kies voor groei

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Dyon Metselaar

Director

020 - 7871323

dyon@netprofiler.nl

LevelUp Group gebruikt de door jou verstrekte contactgegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.