Diensten

Wij versnellen jouw online groei

Met ons 5-driver groeimodel én frisse ideeën realiseren we jouw groeidoelstelling

Onze visie

Ons doel is ‘duurzame online groei’. Dit begint bij het concreet afstemmen van heldere en duidelijke doelen.

Wij geloven dat het slim verzamelen, analyseren en gebruiken van data leidt tot betere marketingcampagnes. De online wereld is continu in beweging en wij dus ook. Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet, maar we testen altijd zelf of het ook écht werkt voor onze klanten. Onze diensten variëren van strategie tot online marketingcampagnes, SEO, SEA, social advertising, webanalytics en conversie-optimalisatie. Wat jouw online marketing uitdaging ook is, voor ieder marketingvraagstuk hebben wij specialisten in huis.

linklinklink

Onze filosofie

We werken dagelijks met veel passie en plezier aan het optimaliseren van online marketing campagnes voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Hierbij kijken wij  voortdurend naar de samenhang tussen digital analytics, user experience en traffic optimization. Dit doen we altijd vanuit onze filosofie ‘meten is weten’ en ‘weten is de basis voor verbeteren’. Wij meten en analyseren met oog voor resultaat. En dat werkt! !

Neem contact op Bekijk al onze diensten

Onze missie

Binnen Netprofiler zetten we ons iedere dag in om de online groei van onze klanten te versnellen. We veranderen samen met onze klanten gedrag door het ontwikkelen slimme online marketingstrategieën en verleggen de grenzen van wat mogelijk is in technologie. Samen brengen we ideeën tot leven. Van strategie tot operationele uitvoering. Je krijgt bij ons een vast team van specialisten dat jou helpt jouw groeidoelstelling te realiseren. Met onze expertise op alle online marketing disciplines zijn we hét verlengstuk van jouw online marketing afdeling. We werken voor corporates, ambitieuze MKB’ers, pure online spelers en non-profit instellingen.

neem contact op meer over ons

Onze strategie

Hoe verbeter je je online marketingactiviteiten op basis van data? Hoe speel je in op nieuwe ontwikkelingen in de markt? Wij zijn iedere dag bezig om digitaal opnieuw uit te vinden. We geloven dat data een essentieel onderdeel zijn voor online marketingcampagnes met impact. In onze aanpak staan de 5 drivers voor online groei centraal: traffic, conversie, transactiewaarde, retentie en viraliteit. Samen leiden de drivers drivers tot exponentiële online groei.

5-DRIVER GROEIMODEL

De groei van onze klanten staat altijd centraal. We gebruiken het door ons ontwikkelde 5-driver groeimodel. Met dit strakke raamwerk verkleinen we de complexiteit en zien we binnen de enorme hoeveelheid data altijd de essentie. Het is de basis van ons werk; de basis van de integrale groei van onze klanten. Hoe beter iedere driver functioneert, hoe hoger de groei. Daarom hebben wij voor iedere driver de juiste experts in huis.

Lees hieronder kort waar de verschillende drivers voor staan:
Driver 1 | Acquisitie
Online acquisitie is een belangrijke pijler binnen groei, maar durven selecteren is belangrijk. Wij kijken altijd naar wat je moet meten, waarop je moet analyseren en hoe je experimenten opzet om snel te leren wat wel en niet werkt.

Driver 2 | Conversie
Groei vergroten door conversie te verbeteren. We kijken datadriven naar de aankoopfunnel, vinden knelpunten en formuleren hypotheses die tot oplossingen leiden.

Driver 3 | Transactiewaarde
Analyseren van de transactiewaarde en deze laten toenemen is de kern van deze driver. Tactieken die hierbij gebruikt worden zijn cross- en upsell, prijsoptimalisatie en het bepalen van de prijselasticiteit van conversie.

Driver 4 | Retentie
De klant laten terugkeren en zorgen dat deze zo vaak mogelijk overgaat tot een aankoop, dat is het doel van bijna iedere website. Er zijn verschillende praktische methoden en technieken om dit te bereiken. Welke ingezet wordt is afhankelijk van de klant en doelstelling. Focus is vaak het vinden van knelpunten op het gebied van klantloyaliteit en deze middels experimenten laten afnemen waardoor groei mogelijk is.

Driver 5 | Viraliteit
Het werven van bezoekers kost geld. Veel geld. Laat bezoekers en klanten werven onder hun eigen contacten en help hen daarbij. Er zijn voldoende meettechnieken en optimalisatiekansen om de viraliteit te laten toenemen. De impact op groei kan enorm zijn.

neem contact op Bekijk al onze diensten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ben jij net zo geïnteresseerd in de nieuwste webtrends en digital data als wij? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis niets!