Diensten

Digital analytics delivering actionable insights

Wij halen insights uit al je digitale data om de ROI van jouw online marketing continu te verbeteren.

Onze visie

Digital analytics zijn een belangrijke bron van informatie voor iedereen die online inkomsten en leads genereert.

Data zijn een essentieel onderdeel van online marketingcampagnes met impact. Ze bieden inzicht in het online gedrag van (potentiële) klanten op jouw site. Met deze informatie kun je je site continu verbeteren. Wij geloven dat het slim verzamelen, analyseren en gebruiken van data leidt tot betere marketingcampagnes.

linklinklink

Onze filosofie

We werken dagelijks met veel passie en plezier aan het optimaliseren van online marketing campagnes voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Hierbij kijken wij  voortdurend naar de samenhang tussen digital analytics, user experience en traffic optimization. Dit doen we altijd vanuit onze filosofie ‘meten is weten’ en ‘weten is de basis voor verbeteren’. Wij meten en analyseren met oog voor resultaat. En dat werkt! !

Neem contact op Bekijk al onze diensten

Onze missie

We zijn een toonaangevend online marketing bureau gespecialiseerd in digital analytics. We hebben kennis van alle analytics tools en beschikken over de beste analisten, tools en methodieken. In ons opleidingsprogramma leiden we de beste analisten op, die digitale data ontsluiten en inzichten ontwikkelen.

neem contact op meer over ons

Onze strategie

Hoe verbeter je je online marketingactiviteiten op basis van data? Hoe speel je in op nieuwe ontwikkelingen in de markt? Wij kijken voortdurend naar de samenhang tussen digital analytics, user experience en traffic optimization. In multidisciplinaire teams helpen wij je online kansen te zien en hierop in te spelen.

De Customer Journey

Zet je je data op de juiste manier in, dan kun je gebruikers in iedere fase van de customer journey aanspreken met de meest relevante boodschap. Wij helpen je die data van klanten tijdens de verschillende (online én offline) contactmomenten te meten en analyseren.

corporate_ visie_customerjourneyimage

neem contact op bekijk al onze diensten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ben jij net zo geïnteresseerd in de nieuwste webtrends en digital data als wij? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en mis niets!