Ingmar van der Helm
Author Ingmar van der Helm Role Senior Consultant

Jouw digitale groei ook versnellen?

Plan een vrijblijvende strategische brainstorm in om te ontdekken welke digitale groei er voor jouw organisatie mogelijk is.

Ondek nu

Altijd de meest relevante creatie tonen in je social campagnes?

Published 25 april 2024 Reading time 3 minutes
Altijd de meest relevante creatie tonen in je social campagnes?

Voor verschillende klanten automatiseren wij de creatie en campagne opzet van social campagnes om maximale efficiency en flexibiliteit te realiseren. Denk hierbij aan een aangepaste creatie op basis van gedrag of andere data. Binnen Netprofiler werken wij hiervoor samen met Hunch. Hunch stelt ons in staat feed based campagnes op te zetten en realtime aan te passen op basis van de meest relevante inzichten.

Hoe werkt Hunch? Hunch is een platform waarmee wij alle social media campagnes feed based kunnen opzetten en op basis van de feed kunnen optimaliseren. Zo kunnen campagnes bijvoorbeeld automatisch uitgezet worden als alle theaterstoelen gevuld zijn of kunnen we de campagnes extra pushen als het mooi weer is om de terrassen vol te krijgen. Op basis van meerdere datapunten verrijken we de campagne opzet en creatie en kunnen we sneller optimaliseren op basis van realtime data.

Hunch is van toegevoegde waarde voor alle social campagnes. Van het verrijken van de creatie tot het sturen op relevante data. Benieuwd welk voordeel Hunch voor jouw campagnes te bieden heeft? Wij denken hier graag over mee.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Kies voor groei

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Dyon Metselaar

Director

020 - 7871323

dyon@netprofiler.nl

LevelUp Group gebruikt de door jou verstrekte contactgegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.