Maak beter gebruik van wat je al hebt

Optimaliseer klantrelaties

Omdat het werven van nieuwe klanten steeds duurder wordt en first party data steeds belangrijker, loont het om het maximale uit je bestaande klant-/lead-database te halen.

Voor producten en diensten met een lange aankooptijd is het belangrijk om gericht te blijven communiceren met prospects. Met marketing automation blijf je top of mind bij prospects en word je beloond met een conversie tot klant.

Met goed ingerichte marketing automation zorg je voor een optimale customer journey voor je klant. Je bent aanwezig wanneer het telt. Met e-mail, sms of push-campagnes.

Onze favoriete tools

Een strategie die werkt

Echte resultaten

Zelfs de beste tools zijn enkel effectief als je precies weet hoe je er het maximale uithaalt.

We helpen je bij de implementatie en configureren de tool zodat we efficiënt werken, een hoge ROI halen op de investeringen en klantdata optimaal benutten voor segmentatie en targetting.

Of je nu gaat voor het verlagen van je churn, het verbeteren van activatie, binnenhalen van nieuwe klanten of het verhogen van AOV, wij kiezen de strategie die tot het gewenste resultaat leidt. Bijvoorbeeld onboarding, lead nurturing of retentie.

Dit levert het op

De ROI van marketing automation

Gebruik je al specifieke tools? Dan helpen we je om deze effectiever in te zetten. Maar we denken ook mee over welke databronnen je kunt gebruiken om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de reis van jouw doelgroep.

Met de juiste strategie blijf je relevant bij klanten en prospects, halen we het maximale uit je database en zorgen we voor een fijnere ervaring voor je doelgroep. Dat levert die lagere churn, hogere conversie en loyalere klanten op. Oftewel: meer leads en meer klanten.

Marketing automation klanten

Enkele van onze tevreden

Sta jij in de startblokken?

Wil je vandaag nog aan de slag met marketing automation?
Neem contact met ons op

Kies voor groei

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Dyon Metselaar

Director

020 - 7871323

dyon@netprofiler.nl

LevelUp Group gebruikt de door jou verstrekte contactgegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.