Kwalitateit telt: van lead naar klant

Leadgeneratie met impact

We zijn niet op zoek naar zoveel mogelijk leads, we zoeken naar de juiste leads. Dat zijn degene die ook echt converteren naar klanten. Het aantal converterende leads maximaliseren we structureel, zodat je daarop kunt bouwen.

We werken in een leadgeneratielandschap dat voortdurend in beweging is: nieuwe kanalen, tools, goede databronnen en algoritmes spelen een steeds grotere rol. Om je te helpen om voor te blijven op je concurrenten, testen wij doorlopend die kanalen, tools, markten en datamodellen.

Er is geen one-size-fits all waar het gaat om je leadgeneratiestrategie. Ons programma zorgt ervoor dat je duurzaam groeit en aan de juiste initiatieven werkt. Dat levert maximale groei op, zorgt voor echte impact onder de streep en laat je concurrenten ver achter.

De juiste mix: kanalen, data, technologie en mensen

Met inzicht naar impact

Hoe maak je die maximale impact? Er liggen zoveel kansen, dat het soms lastig is om er de weg in te vinden.

Netprofiler werkt met de zelf ontwikkelde 6-driver-aanpak voor groei. Met deze - op wetenschappelijke inzichten gebaseerde - aanpak, vinden wij continu de beste mix tussen de kanalen, data, technologie en het juiste team.

Met jouw doelstellingen als startpunt ontwikkelen we een leadgeneratiestrategie die we evalueren op basis van duidelijke KPI’s. We maken een plan voor de lange termijn en definiëren de belangrijkste stappen voor de korte termijn. Zo heb jij grip op en inzicht in wat er gebeurt en met welke investeringen en ontwikkelingen je rekening moet houden in de toekomst.

Het resultaat mag er wezen, leads die daadwerkelijk omzet opleveren en een leadgeneratie-strategie die structureel steeds meer oplevert.

Echte resultaten

Meer dan leads

Ons leadgeneratie-groeiprogramma levert omzet op, niet enkel leads. En naast harde resultaten, is dit ook een transparant programma met een duidelijke planning en investeringsroadmap.

Zo haal je altijd het maximale uit je online marketing investering en laat je je concurrenten ver achter.

Leadgeneratie klanten

Onze groeiende

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Kies voor groei

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Dyon Metselaar

Director

020 - 7871323

dyon@netprofiler.nl

LevelUp Group gebruikt de door jou verstrekte contactgegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.