Dyon Metselaar
Author Dyon Metselaar Role Director

Jouw digitale groei ook versnellen?

Plan een vrijblijvende strategische brainstorm in om te ontdekken welke digitale groei er voor jouw organisatie mogelijk is.

Ondek nu

Netprofiler, nummer 1 in de Emerce 100!

Published 26 april 2023 Reading time 4 minutes
Netprofiler, nummer 1 in de Emerce 100!

Bijzonder nieuws! Netprofiler heeft de 1e positie bereikt in de Emerce 100! In de categorie ‘Digital marketingbureaus groot’ scoort het bureau de 1e plek met 5,5 sterren. Al vele jaren scoort Netprofiler hoog in de Emerce 100 en dit jaar is voor het eerst de 1e plaats behaald. Daar zijn we heel trots op. Ook in de categorie Analytics bureaus scoort Netprofiler met 5,5 ster een toppositie. Dyon Metselaar, director bij Netprofiler: “We zijn ontzettend blij met de mooie samenwerkingen met onze klanten het afgelopen jaar. Met en voor hen hebben we schitterende resultaten neergezet. Hun goede waardering is de kers op de taart en heeft deze fraaie erkenning als bekroning. En we zijn natuurlijk trots op onze 50 Netprofiler collega’s die de basis zijn voor deze prijs.

LevelUp Group is zes keer nummer 1

De 5 andere labels binnen de LevelUp Group hebben ook allemaal de 1e (of gedeelde 1e positie) in hun categorie bereikt. ClickValue, gespecialiseerde in conversie optimalisatie behaalt met 6 sterren de ongedeelde 1e plaats in de categorie Optimalisatie bureaus. Cloud Nine Digital, specialist in digital analytics staat nu voor het tweede jaar in de lijst en behaalt de 1e plaats in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 6 sterren. Het B2B online marketingbureau Leadscope scoort met 6,5 ster een gedeelde 1e plaats in de categorie digital marketingbureaus klein. C2B, het creatieve content bureau dat zich in 2022 aansloot bij de LevelUp Group scoort met 5,5 ster een gedeelde 1e plaats bij de Social en Content bureaus. En ook het zesde label van de LevelUp Group, PI Marketing, gespecialiseerd in email marketing en marketing automation, scoort een 1e positie in de categorie Marketing Automation Bureaus met maar liefst 6,5 ster. Zo is de LevelUp Group, bestaande uit 6 labels, met elk label op de (gedeelde) 1e positie terecht gekomen. Frans Appels, partner bij de LevelUp Group: “Dit is ongekend! Maar liefst 6 keer nummer 1. Van deze prijzenregen gaan we wel even genieten. Goed om te weten: we nog op zoek naar nieuwe collega’s. En wij hebben ook nog ruimte voor een paar nieuwe klanten.”

Over Emerce100

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de achttiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de e-business de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago-onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Kies voor groei

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Dyon Metselaar

Director

020 - 7871323

dyon@netprofiler.nl

LevelUp Group gebruikt de door jou verstrekte contactgegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.