Dyon Metselaar
Author Dyon Metselaar Role Director

Jouw digitale groei ook versnellen?

Plan een vrijblijvende strategische brainstorm in om te ontdekken welke digitale groei er voor jouw organisatie mogelijk is.

Ondek nu

Netprofiler voor de tweede keer #1 in Emerce 100!

Published 26 april 2024 Reading time 4 minutes
Netprofiler voor de tweede keer #1 in Emerce 100!

Met veel trots delen wij dat Netprofiler voor de tweede keer een #1 positie heeft behaald in de Emerce 100 categorie ‘Digital marketingbureaus groot’. Wij scoren al meerdere jaren een hoge positie in deze categorie, maar vorig jaar was het eerste jaar dat we de nummer een plek behaalden met 5,5 sterren. Dat was fantastisch nieuws! Daarom zijn we heel trots dat we voor een tweede jaar op rij de eerste plek hebben weten te bemachtigen. Emerce 100 is één van de belangrijkste onderzoeken in onze branche.

Dyon Metselaar, director bij Netprofiler: “Deze overwinning was niet mogelijk geweest zonder onze klanten. Wij willen onze klanten bedanken voor de waardering en goede cijfers die zij ons hebben gegeven. De leuke en innovatieve projecten die wij voor hen doen, heeft het voor ons mogelijk gemaakt om deze mooie resultaten neer te zetten. We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren, innoveren en automatiseren van de campagnes van onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat zij digitale marktleiders worden met een aantoonbare groei in de organisatie. Hun waardering heeft gezorgd voor deze overwinning. Daarnaast zijn wij natuurlijk erg trots op onze Netprofiler collega’s die het behalen van deze plek mogelijk gemaakt hebben.”

Over Emerce 100

Dit jaar verschijnt de negentiende editie van Emerce 100, de speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin wordt gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het kwantitatieve imago-onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Kies voor groei

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Dyon Metselaar

Director

020 - 7871323

dyon@netprofiler.nl

LevelUp Group gebruikt de door jou verstrekte contactgegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.