Frans Appels
Author Frans Appels Role Managing Partner

Jouw digitale groei ook versnellen?

Plan een vrijblijvende strategische brainstorm in om te ontdekken welke digitale groei er voor jouw organisatie mogelijk is.

Ondek nu

Tweede plek in Emerce100

Published 28 april 2022 Reading time 2 minutes
Tweede plek in Emerce100

Vandaag is de Emerce100 verschenen. Elk jaar wordt in verschillende categorieën onderzocht wie de beste dienstverleners op het gebied van digital van Nederland zijn. Netprofiler scoorde net als vorig jaar een top waardering met een gedeelde tweede plek!

In de categorie ‘Digital Marketing bureaus groot’ behalen we met 5 sterren een gedeelde tweede plaats.Een schitterende beloning voor het werk van onze collega’s! We danken onze klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen die onze resultaten mogelijk maken.

Meer weten over onze aanpak? Kijk dan hier

Mooie scores zusterlabels

Ook onze zusterlabels binnen de LevelUp Group behalen mooie scores.ClickValue is met 5,5 ster opnieuw het beste in CRO gespecialiseerde bureau van Nederland. Cloud Nine Digital scoorde een tweede plek in de categorie ‘Analytics bureaus’ met 5 sterren. B2B online marketingbureau Leadscope staat dit jaar op een gedeelde derde plek met 5,5 sterren in de categorie ‘Digital marketing bureaus klein'. Gefeliciteerd met deze super scores!

Over Emerce100

De Emerce100 is de jaarlijkse speciale uitgave van Emerce en verschijnt dit jaar voor de zeventiende keer. De resultaten geven weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. Het kwantitatieve imago onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Sta jij in de startblokken?

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Kies voor groei

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Dyon Metselaar

Director

020 - 7871323

dyon@netprofiler.nl

LevelUp Group gebruikt de door jou verstrekte contactgegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.