Contact

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel ons op 020 3459488 of reageer via onderstaand formulier.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je een vraag over Digital Analytics, User Experience en/of Traffic Optimization? Of wil je een afspraak maken met een van onze consultants? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is je vraag?

Kom langs bij Netprofiler

Wij zijn makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Gegevens

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht/Amsterdam: volg de A9 in de richting van Schiphol/Amstelveen/ Haarlem. Neem afrit Amstelveen Centrum. Sla aan het einde van de afrit linksaf richting Amstelveen Zuid/Uithoorn. Na de stoplichten volg je “Andere Richtingen”. Volg de Keizer Karelweg tot de T-splitsing en sla vervolgens linksaf de Handweg op. Deze weg gaat over in de Bovenkerkerweg en sla direct rechtsaf de Spinnerij op, nadat je de Beneluxbaan bent gepasseerd. Sla vervolgens de eerste linksaf en direct aan je linkerhand is het kantoor op Bouwerij nummer 4. Je kunt gebruik maken van de bezoekersparkeerplaats tegenover Bouwerij nummer 4.

Vanuit Den Haag/Schiphol/Rotterdam: volg de A9 richting Amstelveen. Neem afrit Amstelveen Zuid. Sla aan het einde van de afrit rechtsaf richting Amstelveen Zuid/ Uithoorn. Na de stoplichten volgt u "Andere Richtingen". Volg de Keizer Karelweg tot de T-splitsing en sla vervolgens linksaf de Handweg op. Deze weg gaat over in de Bovenkerkerweg en sla direct rechtsaf de Spinnerij op, nadat je de Beneluxbaan bent gepasseerd. Sla vervolgens de eerste linksaf en direct aan je linkerhand is het kantoor op Bouwerij nummer 4. Je kunt gebruik maken van de bezoekersparkeerplaats tegenover Bouwerij nummer 4.

Per openbaar vervoer
Met sneltram 51 rijd je tot de halte 'Spinnerij'. Het Netprofiler kantoor ligt naast de halte Spinnerij. Tram 51 vertrekt vanaf het Centraal Station in Amsterdam en doet onder andere de haltes RAI en Zuid/WTC aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief