Contact

Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel ons op 020 3459488 of reageer via onderstaand formulier.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je een vraag over Digital Analytics, User Experience en/of Traffic Optimization? Of wil je een afspraak maken met een van onze consultants? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat is je vraag?

Kom langs bij Netprofiler

Wij zijn makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Gegevens

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht: Ga de A12 op richting Ring Utrecht/Centrum/Nieuwegein/Den Haag/Jaarbeurs. Houd links aan en volg de borden voor A12/Den Haag. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor E35/A2/Amsterdam en voeg in op de Ring Utrecht/de A2/de E35. Volg de A2 naar Amsterdam-Oost, Amsterdam. Neem de afrit richting Amstel Business Park vanaf de A2. Neem de Joan Muyskenweg en De Heusweg naar de Johann Siegerstraat 24.

Vanuit Den Haag/Schiphol/Rotterdam: Ga de A12 op in Voorburg vanaf de S100 en S108. Neem de A4 naar de Johannes Blookerweg/s111 in Amsterdam.. Neem vervolgens afrit 11-Amsterdam-Amstel vanaf de A10. Ga verder op de s111. Rijd naar de Johann Siegerstraat in Amsterdam-Oost.

Per openbaar vervoer
Met de metro's 50 en 51 rijd je tot de halte 'Overamstel'. Het Netprofiler kantoor ligt naast de halte Overamstel. Metro 50 vertrekt vanaf station Isolatorweg en passeert ook station Sloterdijk. Metro 51 vertrekt vanaf het Centraal Station in Amsterdam en doet onder andere de haltes RAI en Zuid/WTC aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends op het gebied van digital analytics, traffic optimization en user experience.