Goede processen zijn de sleutel

Strategisch én operationeel

Meer dan de helft van de consumenten start met zoeken naar producten op een marketplace zoals Bol.com of Amazon. Wil je optimaal verkopen, dan is het belangrijker dan ooit om als merk/retailer daar zichtbaar te zijn, zodat je goed aansluit bij de klantreis.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je processen in lijn zijn met wat marketplaces van je vraagt. Zodat je zeker weet dat je altijd en op tijd kunt leveren aan je klanten. Zo voorkom je dat je wordt afgestraft door het platform in kwestie. Heb je dat gewaarborgd, dan kun je echt investeren in stabiele groei.

Wij zorgen dat je succesvol start óf doorgroeit op marketplaces, door je operationele processen te optimaliseren zodat je betrouwbaar kunt leveren en onze aandacht daarna te richten op het maximaliseren van de verkoop van je belangrijkste producten.

Dat doen we door veel tijd te besteden aan het testen van de allergrootste kansen die we zien. Blijkt uit onze testen een gezond rendement, dan schalen we op om het maximale eruit te halen.

Een greep uit de marketplaces kanalen waarin we ondersteunen​

Technologie & tools die we inzetten​

We vinden jouw sweet spot

De perfecte klantreis

Efficiency is de randvoorwaarde waarop je succes kunt bouwen. We zijn op zoek naar processen die we kunnen automatiseren met als doel maximale zichtbaarheid en winstgevendheid en dat met minimale inspanning.

Met eindeloze mogelijkheden tot je beschikking, is het extra belangrijk om met duidelijke en concrete plannen te werken. Zodat elk uur en elke euro op de beste en meest winstgevende manier wordt besteed.
Wij zorgen voor die planning voor zowel je strategie als executie: van het optimaliseren van de operatie, het verbeteren van de organic listings, het boosten van paid campagnes tot het opschalen naar andere landen en marketplaces.

Met deze op data en automatisering gebaseerde aanpak hebben we al meerdere prijzen gewonnen. Onze methode werkt dus.

Haal het maximale uit marketplaces

Ready, set, grow

Ben je klaar voor de volgende stap met marketplaces? Of moet je nog starten en wil je dat vliegend doen? Onze aanpak is resultaatgericht en effectief en gebaseerd op een effectieve strategie die in de volledige marketplace funnel zorgt voor optimaal rendement en resultaat. We ondersteunen je ook heel graag bij de uitvoering. Als aanvulling op je eigen team of door het je compleet uit handen te nemen.

Marketplaces klanten

Enkele van onze tevreden

Sta jij in de startblokken?

Wil je vandaag nog je marketplaces aanpak maximaliseren?
Neem contact met ons op

Kies voor groei

Wil je samenwerken aan jouw online groei? Neem dan contact met ons op!

Dyon Metselaar

Director

020 - 7871323

dyon@netprofiler.nl

LevelUp Group gebruikt de door jou verstrekte contactgegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.